Пъстра Диета

  • 1-и ден - половин килограм зеленчуци.
  • 2-и ден - 100 г месо на грил.
  • 3-и ден - 6 твърдо сварени яйца.
  • 4-и ден - 400 г варено говеждо месо.
  • 5-и ден - 400 г варена риба.
  • 6-и ден - 1 кг плодове.
  • 7-и ден - каквото и да било.